Ce face serul pentru gene să-și merite banii – ambalajul?

De câte ori nu se întâmplă să cumperi un produs de frumusețe pur și simplu pentru că are un ambalaj frumos? Pun pariu că nu o dată. Tu ai cumpăra ser pentru gene pentru că arată drăguț? Situația de aici este puțin diferită.

Când încercăm să alegem un blush, sau un ruj, ambalajul poate fi un factor foarte important care să te convingă să cumperi produsul. Cu orice fel de produse cosmetice pentru ochi, suntem mai atenți și am pus în primul rând siguranța. Pielea din jurul ochilor este foarte sensibila, iar noi nu vrem să ia un risc care se poate întâmpla ceva rău.

2

Atunci când alegem un ser pentru gene avem tendința de a alege un ambalaje clasic, elegant.

Ne place atunci când produsul este sigilat, ceea ce înseamnă că nu a mai fost folosit înainte. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este de cumpărare fard de ochi de la un magazin de staționar du-te acasă și apoi descoperi că cineva se ține de fleacuri cu el înainte.

În plus, ambalarea în culori vibrante, realizate din plastic ieftin ne face destul de suspicios în ceea ce privește produsul în sine. Noi evităm ambalajele de prost gust si vom alege ceva cu culorile tonifiat, neutre. Producătorii de seruri pentru gene fac tot posibilul pentru a obține potențialul lor încrederea clienților. Cele mai multe dintre aceste produse vine în tuburi elegante și cutii care nu par a fi copleșitoare de a intimida.

Are ambalajul influențează preferințele noastre de cumpărături? Pentru a extinde unele da. Cu toate acestea, ea nu joacă un astfel rol important atunci când ne alegem produsele de îngrijire a ochilor.