De ce sunt serurile pentru gene eficiente?

Trebuie să avem un motiv pentru cumpărarea serului pentru gene. Dându-ți seama care sunt nevoile tale, ai o șansă mai bună de a alege produsul potrivit. Cum să nu te pierzi și să nu fii copleșită de zeci de seruri disponibile pe piață? Urmează sfaturile noastre și cumpără serul pentru gene fără dureri de cap.

La cumpărarea serului pentru gene avem două opțiuni: poți cumpăra un ser pentru gene sau un ser pentru gene. Care este diferența?

Metoda de aplicare

Serurile pentru gene au peria ca de rimel și urmează să fie aplicate pe lungimea genelor. Nu rareori, ele conțin L-carnitină care reface structura biciul. Datorită utilizării sistematice, genele devin mai puternice și mai lucioase. Ele nu sunt la fel de uscat ca înainte și acestea apar mai sănătoase.

Geana balsam vine cu o perie ascuțită care distribuie produsul exact pe linia genelor. Geana balsamul lovește foliculilor genelor și funcționează din interior. Ea întărește și hrăni rădăcinile genelor, care promovează creșterea sănătoasă a genelor. În plus, în cazul în care se aplică genelor condiționat în mod sistematic, mai multe gene pentru copii încep să crească dintr-un folicul. De-a lungul perioadă scurtă de timp, genele sunt mai dense si mai pline. Foliculii puternici sunt capabili să producă gene pentru a atinge lungimea optimă a genelor și a grosimii. Aceste seruri pentru gene sunt mai scumpe, dar prețul este justificat. Genele tale vor fi mult mai lungi și mai groase și vor arăta natural.

În cazul în care genele sunt deja lungi dar doriți doar să îmbunătățească starea lor după vară fierbinte, vă va place modul în care serul funcționează. Cu toate acestea, în cazul în care genele sunt scurte și fragile ar trebui să alegi un produs foarte bun.

Indiferent ce ser pentru gene alegi, acesta va funcționa numai cu condiția ca acesta este utilizat în mod sistematic. Pentru a se asigura că veți obține maximum de produs, se aplică întotdeauna pe pielea curată și uscată. Se lasă genelor balsamul să fie absorbit înainte de a pune make-up pe. Cele mai multe dintre amplificatori genelor trebuie să fie utilizate înainte de culcare, astfel încât agenții activi în serurile pentru gene au toată noaptea pentru a lucra pe foliculii genelor.

Serurile pentru gene nu sunt scumpe și acestea ar trebui să coste sub 10€. Serurile pentru gene pornesc de la 25€. Cele mai multe dintre seruri garantează că fac genele cu 30% mai lungi în decurs de 5 săptămâni, dar totuși nu ar trebui să coste mai mult de 50€.