Serurile pentru gene – informații utile

Trebuie să fi dat peste numele de ”ser pentru gene” de multe ori. Dacă încă nu știi ce sunt ele și cum se folosesc, citește în continuare.

Ce sunt serurile pentru gene

Serul pentru gene este un produs de înfrumusețare care ajută genele să crească lungi și groase. Rolul principal al serurilor este de a hrăni și hidrata genele și foliculii acestora. În cazul în care un produs este utilizat sistematic timp de cel puțin 5 săptămâni, genele vor deveni mult mai lungi și mai pline. Fiecare balsam de gene trebuie sa fie testate de către dermatologi pentru a se asigura că este sigur și blând pentru pielea din jurul ochilor.

Eficacitatea fiecărui ser pentru gene depinde în principal de ingredientele sale. În mare parte formula conține componente naturale. Cele mai frecvente sunt carnitină (reconstruiește structura firului de păr), aloe vera (calmează pielea), vitaminele E și B5. În afară de aceste ingrediente naturale, putem găsi cele sintetice, care se extind durata de viață coajă genelor balsam si suprima creșterea bacteriilor.

műszempillák1

Tratamentul cu serul pentru gene

Tratamentul complet durează 3-4 luni și nu ar trebui să fie mai mic de 8 săptămâni. În tot acest timp genele devin mai groase și mai lungi decât de obicei. În unele cazuri, mai multe genele mici cresc și acestea sunt mult mai întunecate decât genele mature. Utilizatorii ce vad diferența confirmă faptul ca genele arată mult mai puternice și mai sănătoase. Datorită numeroaselor uleiuri esențiale, genele devin lucioase și mai elastice.

Cele mai multe dintre serurile pentru gene trebuie aplicate doar o dată pe zi, ideal înainte de culcare. Peria mică, ascuțită distribuie produsul uniform pe linia genelor superioare și inferioare. Este important să se elimine machiajul înainte de aplicarea serului. Atunci când pielea este curată, agenții activi pot fi absorbiți cu ușurință în foliculii genelor și lucrează de acolo.

Este serul pentru gene pentru toată lumea?

Serurile pentru gene pot fi utilizate atât de femei cât și de bărbați. Ele sunt recomandate persoanelor ale căror gene sunt scurte și fragile din cauza bolii sau a tratamentului de prelungire a genelor. Cele mai multe dintre produse nu provoacă efecte secundare și sunt sigure de utilizat. Cu toate acestea, o femeie gravidă și care alăptează, precum și cei care au urmat chimioterapie/radioterapie ar trebui să evite utilizarea serului.