1# Serul pentru gene NANOLASH

SERUL PENTRU GENE NANOLASH

Primul ser pentru gene care merită recunoaștere este Nanolash. Este un amplificator de gene foarte popular în SUA și de puțin timp poate fi achiziționate și în Europa. Nanolash poate fi folosit de oricine care dorește să-și îmbunătățească starea genelor fără a suferi de orice efecte secundare.

Nanolash ar trebui să fie folosit o singură dată pe zi pe o piele curată și uscată. Pentru a obține cele mai bune rezultate se aplică Nanolash pe linia genelor de sus înainte de a merge la culcare. Încearcă să aplici serul pentru gene unde genele se întâlnesc cu pielea pentru ca agenții activi să poată pătrunde cu ușurință la rădăcinile genelor.

Aplicatorul este destul de mic și ascuțit, iar formula este lichidă, ceea ce face tratamentul plăcut și rapid.

Dacă pielea este pregătită, Nanolash este absorbit în decurs de două minute, fără a lăsa o peliculă grasă sau lipicioasă pe pleoape. Tratamentul durează 5 săptămâni, dar primele rezultate pot fi observate în termen de 14 zile de utilizare sistematică. Odată ce tratamentul este terminat, este bine să utilizați Nanolash de două ori pe săptămână pentru a menține rezultatele, astfel încât genele să continue să crească lungi și puternice.

Nanolash îmbunătățește dramatic creșterea genelor și extinde faza de viață a genelor. Genele devin mai puternice, mai sănătoase și mai lucioase după prima lună de utilizare. Genele normale vor crește cu până la 58%, și putem observa o creștere de 30% pe genele abia crescute în prima lună de tratament.

Nanolash este sigur și nu produce efecte adverse, contrar multor alte seruri pentru gene. Produsul este bogat în extracte de flori de portocale, de mango și coada-calului ce ajută la hidratare.
Serul pentru gene vine într-o sticlă mată clasică de culoare neagră. Literele lucioase, argintii fac produsul să arate elegant și deloc de prost gust.

PLUSURI:

  • lungește și întărește genele
  • promovează creșterea de noi gene
  • funcționează extrem de repede
  • lipsit de orice efecte secundare
  • poate fi aplicat ușor și fără efort
  • vine cu un aplicator ușor de manevrat și precis
  • este ambalat într-o cutie de carton sigilată din motive de igienă

MINUSES:

  • Nanolash trebuie folosit sistematic pentru 5 săptămâni

Producător Web: www.nanolash.ro