Sunt serurile pentru gene sigure?

Când ne decidem să cumpere un ser pentru gene, ne uităm în problema de siguranță foarte strâns. Am dori ca produsul să lucreze așa cum a promis, dar aceasta trebuie să fie sigur și delicat pentru pielea noastră.

Aplicare

Cele mai multe seruri pentru gene au o perie mică, ascuțită cu ajutorul căreia aplicăm serul pe linia genelor. Consistența produsului este de obicei de lichiditate sau de tip gel și nu ar trebui să ruleze în ochi. Este deosebit de important ca suntem foarte atenți atunci când se utilizează amplificatorii pentru gene, deoarece acestea sunt pentru doar utilizarea externă. În cazul în care produsul ajunge accidental în ochi, poate provoca iritații oculare, roșeață sau vă poate da o senzație de arsură. În acest caz, clătiți ochii cu multă apă călduță. Dacă problema persistă, contactați medicul pentru a obține mai multe sfaturi. Un alt tip de aplicator seamănă cu pensula-rimel cum ar fi. Aceste gene sunt mult cositoare mai sigure, dar mai puțin eficiente. Peria genele de strat ar trebui să cu strat subțire, invizibil de balsam de gene, fără a le face rigid și fără a lăsa reziduuri albe pe ele. Indiferent de metoda de aplicare și forma pensulei, fiecare genelor balsam poate fi folosit pe frunțile dacă este necesar.

Depozitare

Tubul cu ser pentru gene ar trebui să fie închis ermetic astfel încât nu există nici un acces de aer la produs. A se evita folosirea genelor balsam pe ochi infectat deoarece poate duce la creșterea bacteriilor în interiorul tubului și se poate răspândi infecția pe celălalt ochi. Păstra într-un loc uscat, răcoros, departe de copii.

Cine nu poate folosi serul pentru gene?

Cele mai multe dintre produse nu provoacă efecte secundare, sunt sigure pentru utilizare de către femei și bărbați. Cu toate acestea, o femeie gravidă sau care alăptează, precum și cei care au urmat chimioterapie/radioterapie ar trebui să evite utilizarea serului. Dacă nu ești sigură dacă produsul este sigur pentru pielea ta, testează-l punând o cantitate mică de ser de gene pe încheietura mâinii. Dacă apar orice fel de efecte inverse, nu utiliza produsul pe genele ca pielea ta va reacționa probabil în același mod.