3# Serul pentru gene LATISSE

Latisse este recomandat pentru femeile care ar dori să aibă gene mai lungi, mai groase și mai puternice. Produsul este favorabil, în principal din cauza modului rapid de lucru. Adevărul este că, Latisse poate fi perceput ca un ser pentru gene destul de specific.

Modul de aplicare al Latisse diferă de modul în care alte produse similare sunt aplicate. Singurul element care rămâne același este necesitatea de a elimina machiajul înainte de a distribui Latisse pe pleoape. Pentru a se putea realiza aplicarea, este necesară o pensulă cu vârf plat. O picătură de ser pentru gene trebuie să fie distribuită pe aplicator. În continuare, produsul trebuie să fie distribuit de-a lungul liniei genelor pleoapei superioare. Atunci când acest lucru se face cu succes, trebuie să iei un alt aplicator pentru a efectua aplicarea și pe cea de-a doua pleoapă superioară. Adevărul este că, nu este necesar să se aplice Lattise și pe baza genelor inferioare, deoarece produsul va reuși sp ajungă și acolo. Tocmai din acest motiv, serul pentru gene trebuie să fie aplicat înainte de culcare.

Primele efecte sunt obținute după aproximativ patru săptămâni de la prima aplicare. În perioada rămasă de tratament, se obțin gene mai lungi și mai dense. Atunci când sunt acoperite de rimel, genele par mai pline, mai lungi, mai frumoase și ușor ondulate. Din păcate, rezultatele nu durează mult timp – acestea tind să dispară după două luni de la ultima aplicare efectuată.

Un alt dezavantaj demn de menționat este faptul că nu toată lumea poate să beneficieze de Latisse. Acest lucru se referă la toate femeile însărcinate și cele care alăptează, precum și cei care au suferit de boli grave. Practic, nici minorilor nu li se recomandă să utilizeze Latisse. Când vine vorba de oameni care au fie zona pielii ochilor sensibilă sau ochii, cei care sunt sub tratament dermatologic sau oftalmologic, sau cei care sunt alergici la anumite substanțe ar trebui să consulte un medic și să discute despre dorința de a urma un tratament cu Latisse. Adevărul este că, serul pentru gene poate provoca iritații, cum ar fi, de exemplu, durere oculară, capilare sparte pe pleoape și înroșirea globului ocular.

Latisse este închis într-o sticlă mică care stochează 3 mililitri de produs.

O astfel de cantitate este suficientă pentru aproximativ patru luni de tratament. Mai mult decât atât, dozarea produsului este extrem de ușoară, deoarece sticla este creată astfel încât să distribuie doar o picătură de produs, care este cantitatea optimă pentru o singură aplicare.

PLUSURI:

  • alungește și îmbunătățește densitatea genelor
  • aplicare ușoară
  • dozare ușoară

MINUSURI:

  • efectele dispar repede
  • irită
  • nu este eficient