4# Serul pentru gene LILASH

Serul pentru gene Lilash este recomandat pentru persoanele care au gene slabe, deteriorate sau cu tendință de cădere. Din păcate, nu toată lumea este mulțumită de modul de funcționare al Lilash. De fapt, serul pentru gene nu este bun la extensie a genelor și nici o îmbunătățire densitate. Tot ce poate fi obținut cu ajutorul tratamentului Lilash este consolidarea genelor și îmbunătățirea stării generale.

Lilash este închis într-o sticlă de culoare gri. Sticluța de 2,95 ml capacitate, este vândută într-o cutie neagră cu violet decorată cu logo-ul firmei, și oferă un tratament de patru luni. Sticluța conținând 5,91 ml de produs rezistă timp de aproape șase luni. De asemenea, este vândut în cutie de carton negru și mov ca versiune mai mică a produsului.

Proprietățile de reconstruirea a genelor, de regenerare și consolidare sunt caracteristicile principale ale serului pentru gene. Acest produs cosmetic va fi de ajutor mai ales pentru vindecarea genelor deteriorate, slabe, fragile și genelor care cad foarte des. Mai mult, acest ser va face minuni pentru femeile care suferă de multe tratamente de înfrumusețare, cum ar fi henna, machiaz permanent și semi-permanent, utilizarea bigudiurilor încălzite, atașarea de gene false precum și proceduri de demachiere frecvente și dure.

Aplicarea Lilash trebuie efectuată în fiecare seară până la obținerea rezultatelor dorite.

Cu ajutorul periei furnizate, trebuie să trasezi o linie dreaptă, chiar pe baza genelor pornind de la coltul interior al ochiului spre colțul exterior. Apoi, cel mai bine este să aștepți în jur de două minute, pentru a permite serului pentru gene să fie absorbit complet.

De asemenea, produsul este caracterizat de o consistență semilichidă, prin urmare, poți întâmpina dificultăți în aplicarea Lilash, mai ales dacă ești începătoare. Mai mult decât atât, este necesar să fii suficient de atentă să nu-i permiți serului să intre în ochi deoarece aceasta ar putea duce la iritații. Mai mult, este de asemenea recomandat să nu se aplice Lilash direct pe gene.

PLUSURI:

  • hrănește, întărește și hidratează genele
  • aplicare ușoară
  • pachet atractiv
  • două versiuni cu capacități diferite

MINUSURI:

  • nici nu extinde și nici nu îmbunătățește densitatea
  • consistența
  • prețul
  • poate provoca iritații