2# Serul pentru gene LASHCODE

Unul dintre cel mai bine evaluate seruri de gene. Eficacitatea sa este ceea ce face ca acest ser de gene să fie apreciat de mii de femei din toată lumea. Lashcode ne ajută să realizăm că genele uimitoare sunt la îndemâna noastră – trebuie doar să le îngrijim corespunzător. Serul de gene Lashcode oferă genelor substanțe nutritive esențiale, de aceea îngrijirea zilnică a genelor devină o adevărată plăcere și oferă efecte uluitoare: consolidarea, alungirea și îndesirea genelor.

3-4 SĂPTĂMÂNI SUNT SUFICIENTE PENTRU CA SERUL DE GENE LASHCODE SĂ VOLUMIZEZE GENELE ȘI SĂ VĂ DEFINEASCĂ ASPECTUL

Chiar și designul Lashcode în sine atrage atenția. Acesta produs cosmetic are un aspect inteligent și este bine ambalat. Ingredientele, de asemenea, sunt impresionante – lista INCI a Lashcode Eyelash Serum conține doar substanțe hidratante de cea mai bună calitate și extracte de plante de consolidare a genelor care, în plus, sunt responsabile pentru stimularea creșterii genelor. Un alt aspect important este că această formulă nu conține arome, coloranți, parabeni sau siliconi. Serul de gene Lashcode conține doar substanțe esențiale. Datorită listei scurte de ingrediente, acest ser nu supraîncarcă genele și se absoarbe ușor în piele.

Serul de gene Lashcode are o capcitate mai mare decât majoritatea produselor de înfrumusețare a genelor. De aceea, un singur tub de Lashcode durează mai mult timp – îl puteți folosi chiar și șase luni, mai ales după ce ați obținut rezultatele dorite deoarece puteți reduce frecvența aplicării la doar câteva ori pe săptămână. În orice caz, înainte de aplicarea serului Lashcode, pentru a susține efectele obținute, este necesar să îl aplicați în fiecare zi la nivelul liniei genelor curate și uscate. Aplicarea este facilitată de aplicatorul convenabil și precis. Periuța facilitează trasarea unei linii subțiri de ser de-a lungul liniei rădăcinilor genelor.

PLUSURI

  • compoziție foarte bună de ingrediente, care include substanțe naturale
  • eficiență ridicată în a oferi nutriție, hidratare și regenerare
  • consistență ușoară și aplicator convenabil
  • preț rezonabil raportat la calitatea și efectele oferite
  • capacitate mai mare înseamnă un tratament de mai lungă durată

MINUSURI

  • este disponibil doar online

Producător Web: lashcode.ro